Televízió

Hegedűs István interjút adott a KlikkTV-nek Novák Katalin köztársasági elnök lemondásáról és Orbán Viktor évértékelőjéről 2024. február 19-én.
Hegedűs István volt Juszt László "Magánbeszélgetések" című online műsorának vendége 2021. április elsején. 
Hegedűs István volt az egyik előadó Balázs Péter, Németh Miklós, Jeszenszky Géza és Pető Iván mellett a Bibó István Közéleti Társaság "Határnyitás, rendszerváltozás - Politikai emlékezet és a valóság" című rendezvényén 2019. szeptember 10-én a Haris Parkban. Előadások a YouTube-on
Hegedűs István interjút adott a portugál RTP - Rádio e Televisão de Portugal "Europa Minha" című műsorának a "European Elections 2019 - Renewing the Political Agenda for a United Europe" című nemzetközi konferencia alkalmából 2019. május 18-án. A felvétel ITT megtekinthető, a...
Hegedűs István volt 2019. április 17-én a „Bánó és Bolgár” című 13. kerületi TV-műsor vendége. 
Hegedűs István videó-interjút adott a Der Standard című osztrák lapnak 2019. január 20-án a magyarországi tüntetések radikalizálódásáról, Orbán Viktor rendszeréről és az ellenzék esélyeiről.
Hegedűs István interjút adott a TRT World török televízió "The Newsmakers" című műsorában a Central European University és alapítója elleni magyarországi támadásokról 2018. december 12-én. Hegedűs szerint Orbán, Erdoğan és Putyin közös retorikát használ - regionális és nemzeti különbségekkel.
Hegedűs István interjút adott a budapesti 13. kerületi TV "Bánó és Bolgár" című műsorának 2018. szeptember 26-án Orbán Viktor miniszterelnök politikai mozgásteréről a Sargentini-jelentés elfogadását követően.
Hegedűs István a Hír TV-ben.
Hegedűs István interjút adott a Hír TV-nek 2017. szeptember 6-án a magyar kormány által elvesztett úgynevezett kvótaperről.
Hegedűs István volt a vendége a TV13 Bánó és Bolgár című műsorának 2017. április 5-én.
Hegedűs István az ATV Friderikusz című műsorában beszélgetett 2015. szeptember 22-én az Európai Unió döntéshozatali rendszeréről és a magyar kormány magatartásáról a menekültügyben. 
Hegedűs István beszélt az ATV Doku című műsorában a Fidesz korai korszakáról 2015. március 10-én.
2014. november 14-én Hegedűs István telefonon reagált a Hír TV-ben Udo Ulfkotte, a Frankfurter Allgemeine Zeitung korábbi újságírójának két nappal azelőtti interjújára, akit saját bevallása szerint 1993-ban - amikor a German Marshall Fund ösztöndíjasaként amerikai tanulmányúton vett részt...
Hegedűs István interjút adott az az AlJazeera Balkans-nak Magyarország és az Európai Unió viszonyáról 2014. október 31-én.
Hegedűs István interjút adott az ATV-nek 2014. október 16-án az európai bizottsági portfoliók elosztásáról.
Hegedűs István az ATV-ben beszélt a magyar kormányzatot ért nemzetközi bírálatokról 2014. augusztus 21-én.
Hegedűs István beszélt az ATV Newsroom című műsorában 2014. április 26-án az euroszkeptikus és populista pártok várható megerősödéséről az európai választásokon. Az interjú megtekinthető itt a 16. perctől.
Hegedűs István volt az ATV vendége 2011. június 24-én: a stúdióban a magyar uniós tanácsi elnökségről beszélgettek.