A Liberális Dél-Kelet-Európai Hálózat akcióban

A Liberális Dél-Kelet-Európai Hálózat akcióban

A LIBSEEN online találkozót tartott "Liberális válaszok a Covid-19 kihívására" címmel a régió liberális pártjainak és partnerszervezeteinek részvételével 2020. április 20-án. Rövid előadást tartott Roman Jakič, a szervezet elnöke, Hans van Baalen, az ALDE párt elnöke, Ilhan Kyuchyuk, az Európai Parlament tagja és Vesna Pusić, a LIBSEEN korábbi elnöke, parlamenti képviselő. Hegedűs István hozzászólásában amellett érvelt, hogy a magyar felhatalmazási törvényt minden európai intézménynek el kell ítélnie: "Az Európai Bizottságnak újra politikailag kell reagálnia, az ügyet politikai kontextusában vizsgálva, azzal a rendszerszintű veszéllyel összefüggésben, amit Orbán törvényei és tevékenysége jelentenek."

Hegedűs István részt vett a LIBSEEN rendezvényén Eszéken 2012.
Huszka Beáta részt vett a LIBSEEN (Liberálisok Dél-Kelet-Európai Networkje) workshopján 2015. november 6-8. között Bukarestben, amelyen a balkáni országok és a jogállamiság viszonyával foglalkoztak.
Hegedűs István az ALDE (The Alliance of Liberals and Democrats for Europe) athéni kongresszusán részt vett a LIBSEEN (Liberal South East European Network) találkozóján 2019. október 25-én.